Tragedie în comuna argeaşeană Uda, unde o casă a luat foc luni seara. Doi copii, unul de un an şi şapte luni şi altul de trei ani, au murit intoxicaţi cu fum.

Cei doi copii, care locuiau doar cu mama, erau singuri acasă. Femeia plecase de nici un sfert de ceas până la o vecină, când hainele puse de ea la uscat, lângă sobă, au luat foc.    Flăcările s-au extins la patul din încăpere şi toată casa s-a umplut de fum. Nici mama, întoarsă acasă, şi nici echipajul de terapie mobilă n-au mai putut face nimic pentru cei doi băieţei. În cazul unuia dintre ei decesul a fost declarat imediat, în timp ce pentru celălalt s-au încercat zadarnic manevre de resuscitare, zeci de minute.

„ Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Uda, sat Uda pentru salvarea a două persoane (…) În momentul sosirii la locul evenimentului s-a constat că două persoane erau inconştiente, respectiv un băieţel de 3 ani şi 6 luni şi un copil de un an şi 5 luni. S-au  efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. La această intervenţie a participat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.”, a anunţat, marţi dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Sursa: Adevărul

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here