Home Special Traian Tămagă: „Tatăl meu ar avea 1.000 de motive să plece din PSD!”

Traian Tămagă: „Tatăl meu ar avea 1.000 de motive să plece din PSD!”

de Dan Badea
84 vizualizări

Aderarea lui Traian Tămagă, fiul senatorului PSD Constantin Tămagă, la PDL a provocat mari tulburări în sânul formaţiunii lui Constantin Nicolescu. Mai mulţi social-democraţi argeşeni au declarat că „acapararea” lui Traian Tămagă de către PDL, unde a fost ales într-o funcţie de secretar executiv, nu a fost decât o sfidare a lui Mircea Andrei la adresa PSD. Mai mult, această mutare a lui Tămagă Jr. a fost taxată de mai multe oficioase ale PSD, care nu s-au ferit să publice articole în care Traian Tămagă ar fi fost „şantajat” să adere la PDL. În exclusivitate pentru Argeseanul.com, Traian Tămagă a dezvăluit multe dintre luptele din culisele PSD.

„Tatăl meu a fost marginalizat!”

Având 35 de ani, nu se mai poate spune despre Traian Tămagă că ar fi un adolescent rebel, că ar fi ales să se înscrie în PDL doar de dragul de a-şi sfida tatăl. „Eu am făcut o alegere proprie, fără a avea dorinţa la o carieră politică, în viitorul apropiat. Am intrat în PDL, deoarece are o structură tânără, flexibilă. În plus, am aderat la PDL pentru că mă leagă o prietenie cu mulţi membri ai partidului. Cu Narcis Godeanu am fost coleg de bancă în şcoală, cu Andrei Nicolescu sunt prieten de foarte mulţi ani. La fel pot spune şi despre Ciprian Berevoianu, cu care sunt prieten apropiat. Vreau să îi ajut cum pot pe colegi, deoarece ideea de a fi politician de carieră nu mă încântă foarte mult, deocamdată. Ştiu de la tatăl meu că în politică lucrurile nu stau mereu pe roze. Mă intrigă, în schimb, cum unii din PSD au tupeul să mă acuze că am intrat în PDL şi să se folosească de numele tatălui meu, de parcă nu aş fi un om matur, şi că ar trebui să fac ceea ce doresc ei să facă. Uită că tatăl meu a fost marginalizat în acel partid, uită că doar s-au folosit de el să adune voturi din sudul judeţului, unde Constantin Tămagă este un om respectat. Nu cred că cei de la PSD ar trebui să vorbească!,” a dezvăluit Traian Tămagă.

Constantin Tămagă va rămâne în PSD

În urmă cu ceva timp, deputatul PSD Radu Vasilică a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că într-o familie doar un singur membru ar trebui să facă politică, referindu-se la familia Tămagă şi la decizia lui Traian de a intra în formaţiunea adversă. „Nu cred că Radu Vasilică este cel mai în măsură se spună acest lucru, dat fiind că ştim cu toţii nepotul cui este, prin alianţă. Dacă nu ştia, în multe ţări din lume există familii de politicieni, membrii acestora fiind adesea în formaţiuni diferite, în funcţie de propriile principii. Repet, tatăl meu nu a fost niciodată apreciat la adevărata sa valoare în PSD, dar îşi va încheia cariera politică acolo, deoarece a pus foarte mult suflet. Ar fi avut 1.000 de motive să plece, dar nu o va face,” a declarat Traian Tămagă.

„Nu am trădat PSD, pentru că nu am fost membru activ niciodată!”

Sunt destui oameni din PSD Argeş care declară că Traian Tămagă ar fi fost membru social-democrat cu acte în regulă şi că, prin plecarea lui la PDL, ar fi întors cuţitul în rana provocată de arestarea lui Constantin Nicolescu, la începutul acestui an. „Aveam 23 de ani când mi-am depus adeziunea la PSD. A fost vorba de vreo două luni, apoi nici măcar contribuţia nu mi-am mai plătit-o! M-am concentrat mai mult asupra carierei mele din învăţământ (n.r.-Traian Tămagă a fost profesor de liceu la disciplina Limba Română, acum fiind cadru universitar) şi nu prea eram pasionat de politică, eu crescând în casă cu un politician. Nu am trădat PSD, pentru că nu am fost membru activ niciodată,” şi-a încheiat Traian Tămagă replicile la adresa acuzaţiilor venite din PSD.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00