Home Sport Trei puncte cât un întreg campionat pentru FC Argeș

Trei puncte cât un întreg campionat pentru FC Argeș

de Argeseanul
69 vizualizări

Chiar dacă nu au purtat banderole negre, jucătorii FC Argeș, dar și cei de la ALRO Slatina au ținut ieri un moment de reculegere înaintea startului partidei, în memoria mamei patronului Cornel Penescu, care a încetat din viață chiar în preziua meciului. Alb-violeții i-au făcut acestuia  măcar o mică bucurie și s-au impus cu scorul de 1- 0. La pauza jocului doi suporteri au câștigat la o tomblolă, unul un abonament pentru retur, celălalt tricoul lui Rover Cârstea. Atmosfera a fost întreținută de dansurile fetelor din trupa Starfix. Abonamentul la meciurile de pe teren propriu a fost câştigat de către Ionuţ Iancu, un tânăr de 17 ani, iar tricoul lui Rover Cârstea a fost câştigat de către Lucian Cârstoiu, fratele jucătorului Monel Cârstoiu. Acum alb-violeții sunt pe locul IX cu 20 de puncte și îi așteaptă jocul de sâmbăta viitoare cu Mureșul, pe stadionul “Cetate” din Deva.

Declarații după joc:

Cătălin Barbu, manager FC Argeș: „Am făcut un joc foarte bun şi mă bucur foarte mult că am câştigat. Victoria noastră este una perfect meritată. Am dominat clar meciul şi le-am arătat tuturor că avem o echipă foarte bună. Am văzut că înaintea meciului cei din Slatina spuneau că vor avea un meci mai uşor, că vin clar să câştige, dar iată că s-au lovit de dorinţa de afirmare a acestor tineri jucători, lucru care se va mai întâmpla cu multe echipe”, a declarat Barbu

Iordan Eftimie, antrenor FC Argeș: „A fost un meci pe care l-am dominat foarte clar, a fost un joc la discreţia noastră. Am obţinut până la urmă trei puncte foarte importante pentru noi. Am irosit din păcate două lovituri de la 11 metri şi la un moment dat mi-a fost teamă ca acele ratări să nu se răzbune. Am văzut cu toţii ce s-a întâmplat la partida cu Poli Iaşi, atunci când am avut trei bare, dar am pierdut un joc pe care nu trebuia să îl pierdem. Astăzi băieţii s-au dăruit exemplar şi am câştigat complet meritat. Eu îi cunosc foarte bine pe o mare parte din jucătorii echipei din Slatina, cu unii dintre ei am lucrat la Caracal. Am avut o discuţie cu băieţii şi miercuri şi vineri şi le-am spus la fiecare în parte ce are de făcut şi în acelaşi timp am vorbit despre adversari, care sunt punctele tari, dar şi defectele. Sunt foarte fericit pentru această victorie”, a spus Grecul, la finele partidei.

Corneliu Papură, tehnician ALRO Slatina: „Cred că este cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest campionat. O victorie meritată a echipei adverse, care ne-a fost superioară la toate capitolele, plecând de la atitudine, de la agresivitate. Era normal să nu reuşim absolul nimic, în momentul în care adversarul ne-a dominat la aceste capitole, agresivitate şi atitudine. Vom analiza greşelile pe care le-am făcut, împreună cu jucătorii trebuie să reglăm un pic situaţia dacă vrem să rămânem în partea de sus a clasamentului, dacă ne dorim mai mult decât evitarea retrogradării. Dar cu această atitudine va fi foarte greu. Sper ca împreună să realizăm că nu e în regulă ce s-a întâmplat astăzi şi să îndreptăm lucrurile. Felicit echipa adversă pentru modul în care au luptat astăzi pentru victorie.”

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00