Home Politic Mircea Drăghici, reacție în urma articolelor de presă defăimătoare

Mircea Drăghici, reacție în urma articolelor de presă defăimătoare

de Argeseanul
63 vizualizări

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a avut o reacție după materialul publicat de cei de la newsweek.ro, Jurnaliștii îl acuză că, în calitate de trezorier al PSD a beneficiat de fonduri necuvenite, din care și-ar fi cumpărat bolizi de lux și ar fi investit în afacerile familiei. Drăghici a subliniat că este vorba despre un atac murdar asupra sa, cât și asupra PSD.

FABRICA de FAKE NEWS în acțiune

“Astăzi, Comisiile Juridică și pentru Apărare din Camera Deputaților au dat raport de aprobare pentru proiectul de lege privind declasificarea protocoalelor SRI. Tot astăzi, în presă a apărut un FAKE NEWS construit pe crâmpeie de adevăr, a cărui țintă suntem nu doar eu și familia mea, ci și partidul de guvernare! Întâmplător? Celor interesați de modul în care am gestionat banii Partidului Social Democrat, vă recomand să consultați rapoartele și concluziile organismelor de control – acestea, vă pot spune de acum, nu au constatat nereguli. Vă asigur, dimpotrivă, că datoriile lăsate de fostele conduceri au fost achitate, iar PSD a reușit să achiziționeze sediul din Kiseleff. Totul, corect și legal.

Cei care au publicat acest FAKE NEWS vor fi acționați in judecată, am mai trecut prin astfel de procese.”, a postat seara trecută, Mircea Drăghici, pe contul său de socializare.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00