pendiuc-2După ce a stat opt luni în arest preventiv, fiind acuzat de grave acte de corupție, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a fost eliberat în urma unei hotărâri judecătorești, în prezent fiind cercetat sub control judiciar. Acesta are dreptul de a-și exercita mandatul, care se va sfârși în vara lui 2016, însă nu va avea voie să participe la ședințele de consiliu local și să se întâlnească cu unii dintre angajații primăriei, care sunt părți în dosarul penal. De aceea, Pendiuc a luat decizia de a-și amenaja biroul la Casa Cărții, de unde va putea avea, în continuare, grijă de piteșteni.

Reamintim că Tudor Pendiuc este acuzat că ar fi prejudiciat bugetul Piteștiului cu 6,3 milioane de euro, în afacerea Publitrans, acesta dedulcindu-se la șpăgi consistente.

Nu este ilegal să revii în funcția în care ai fost ales, dar gestul lui Pendiuc de a se întoarce la primărie este cel puțin imoral. La Constanța, primarul Radu Mazăre și-a dat demisia la foarte scurt timp după ce a fost arestat. La Pitești, în loc să își aștepte condamnarea, Pendiuc ține cu dinții de funcție! Că bine spunea cineva, la ce opoziție și alegători avem în Argeș, singurii care mai fac ordine sunt procurorii!

Facebook Comments
Articolul precedentSute de persoane la Ziua Comunei Rociu
Articolul următorZiua comunei Rociu, un adevarat succes al artistilor bascoveni
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

1 COMENTARIU

  1. nesimtire mare si tupeu de jigodie psd..pai unde sunt milioanele de euro javra ticaloasa pe care le facusi pierdute in conturi din stainatate?macar ai bunul simt si pleaca de la primarie pacalitor de babe si mosi.ca doar aceasta categorie te votara ani in sir…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here