Un magazin s-a făcut scrum, deoarece viceprimarul a vândut mașina de pompieri!

În această după-amiază, un puternic incendiu a avut loc în comuna Stolnici, un magazin mixt realizat din panouri sandwich fiind făcut scrum. Pompierii care au venit, la câteva zeci de minute după izbucnirea incendiului, tocmai de la Costești, au intervenit tardiv, sătenii reușind să scoată din vâlvătăi peste 10 butelii care ar fi putut produce o tragedie greu de imaginat.

Aceasta a fost știrea care a alimentat mai toate rubricile de fapt divers ale site-urilor de știri din Argeș, în ultimele ore. Cum Argesplus.ro obține informații mai multe și mai de calitate decât alții, am aflat rapid că incendiul putea avea mult mai puține pagube materiale, însă…

În urmă cu câțiva ani, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a donat UAT Stolnici o autoutilitară pentru stingerea incendiilor. Mașina avea să fie gestionată de către comitetul local pentru situații de urgență. Numai că, spun sursele noastre, mașina nu a putut fi folosită astăzi deoarece… aceasta nu mai există. În urmă cu doi ani, probabil într-un exces de bun management, viceprimarul comunei Stolnici, un anume Radu Safta, a vândut mașina de pompieri la fier vechi, în ciuda faptului că aceasta ar mai fi putut funcționa la parametri optimi ani buni. Mai rău decât atât, în ciuda faptului că mașina a fost vândută, aceasta nu a fost scoasă din actele primăriei, semn că lucrurile nu au stat deloc în regulă în ceea ce privește procedura de vânzare.

Vom reveni…

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 1 Average: 5]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În prezent, este masterand al Universității din Pitești, specializarea Istorie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.