Un motociclist a accidentat un minor în Pitești

Un accident în care au fost implicaţi un motociclist şi un pieton a avut loc astăzi în Pitești. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit ca un tânăr de 19 ani, din Oarja, care conducea o motocicletă pe bld. Frații Golești, în apropiere de intersecția cu str. Cozia (sens centru spre Vama Pitești), nu ar fi acordat prioritate unui minor de 14 ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la un spital pentru investigații, din consultațiile preliminare rezultând ca este rănit ușor.Totodată, conducătorul motocicletei a căzut de pe motocicletă, suferind leziuni ușoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.