De câteva zile, angajații de la Serviciul de Exploatare a Patrimoniului Pitești lucrează de zor pentru decorarea orașului pentru sărbătorile de iarnă. Chiar dacă mai sunt 7 săptămâni până la aprinderea luminilor de Crăciun, în acest an se va acorda o importanță deosebită și cartierelor, nu numai zonelor centrale, așa că este nevoie de câteva săptămâni de muncă pentru montarea celor câteva zeci de mii de ornamente.

Nu numai în privința ornamentelor vor fi schimbări anul acesta la Pitești. Dacă ani la rândul s-au făcut tot felul de compromisuri pentru amenajarea Orășelului Copiilor, inclusiv închiderea unui sens de circulație din Trivale, pentru crearea unui spațiu mai mare în fața stadionului municipal, în acest an orășelul se poate întinde pe câteva hectare bune.

Ieri a avut loc o ședință ordinară a Consiliului Local, ocazie cu care au fost aprobate mai multe proiecte importante pentru comunitate.
Amintesc aici proiectul de preluare a unui teren de la Ministerul Tineretului și Sporturilor pentru amenajarea unui nou teren de sport în apropiere de stadionul „Nicolae Dobrin”, rectificarea bugetară pentru plata salariilor profesorilor din oraș, organizarea mai multor activități specifice sărbătorilor de iarnă, inclusiv amenajarea Orășelului Copiilor în Parcul Lunca Argeșului etc.
Vă vom ține la curent în continuare în legătură cu acțiunile și proiectele avute în vedere în interesul comunității a anunțat Cornel Ionică!

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI: „Mariri” de salarii
Articolul următorHANDBALISTELE DIN MIOVENI, PARTIDĂ IMPORTANTĂ
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here