Home Universitatea din Piteşti şi-a ales Miss şi Mister Boboc (galerie foto)

Universitatea din Piteşti şi-a ales Miss şi Mister Boboc (galerie foto)

de Dan Badea
14 vizualizări

Mădălina Iosif este Miss Boboc Universitatea din Pitești 2011

Liga Studenţilor din Piteşti, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport şi al sponsorilor, a organizat petrecerea tradiţională dedicată bobocilor care tocmai au devenit studenţi ai Universităţii din Piteşti. Clubul Illusion a găzduit evenimentul la care au participat sute de studenţi ai Universităţii sus-numite. Invitaţi speciali ai evenimentului şi membri ai juriului care au votat cine va deveni Miss şi Mister Boboc Universitatea din Piteşti 2011 au fost inspectorul şcolar general, Gabriel Bratu, şi directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Robert Ion. Printre sponsorii principali ai evenimentului s-a numărat şi Fundaţia „Solidaritatea Creştină”, al cărei preşedinte fondator este senatorul Mircea Andrei.

Robert Petrescu este Mister Boboc 2011 Universitatea din Pitești

Miss şi Mister Boboc pleacă la Viena

Boboacele şi bobocii care au luptat pentru titlul de Miss şi Mister Boboc de anul acesta au fost „supuşi” la mai multe probe, care mai de care mai originale, pe care toţi le-au trecut cu succes. Totuşi, cineva trebuia să câştige titlul cel mare, iar juriul a decis ca Mădălina Iosif să devină Miss Boboc 2011, iar Robert Petrescu să fie desemnat Mister Boboc 2011. Toţi participanţii au primit premii, diplome de participare şi flori, iar câştigătorii au fost recompensaţi şi cu câte un week-end la Viena, pentru două persoane.

Băieţii de la Gues Who au concertat pentru studenţi

Printre probele de „foc” pe care le-au avut de trecut participanţii la concursurile de Miss şi Mister au fost introduse episoade de dans şi concerte incendiare. Fetele şi băieţii de la trupa Starfix din Piteşti au încins atmosfera, iar băieţii de la trupa Gues Who au fost pe placul participanţilor la eveniment. De menţionat este şi faptul că studenţii de la Universitatea din Piteşti se vor mai distra o dată la un eveniment asemănător, pe 17 noiembrie, când un alt bal al bobocilor va fi organizat, în acelaşi club, dar de către Asociaţia Studenţilor Universităţii Piteşti „Carol I”.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00