Deși a fost numit destul de recent în funcția de antrenor principal al FC Argeș, Nicolae Dică deja este pus pe schimbări în ceea ce privește lotul de fotbal argeșean.

Potrivit informațiilor, Dică ar cam vrea să se debaraseze de anumiți jucători și să aducă alții, spune el, „mai cu experienţă la nivelul primei ligi” .

Printre cei departajați figurează mijlocașul RAUL COSTIN (34 de ani, originar din Mogoșoaia și membru al FC Argeș din anul 2017, timp în care a avut la activ 51 de meciuri în care a marcat de 10 ori. Și-a mai desfășurat activitatea și la CS Mioveni, FC Naţional, FC Vaslui, AS Ardealul Târgu-Mureş, Rapid, CS Botoşani şi U Cluj-Napoca) și atacantul ANDREI NILĂ (33 de ani, originar din Vatra Dornei dar considerat de-al Argeșului datorită mariajului pe care l-a avut cu fiica primarului de la Mioveni, fapt care a determinat mutarea sa în județul nostru).

Deși în perioada de activitate la FC Argeș, cei doi au fost unii dintre oamenii de bază ai clubului de fotbal, nou antrenor este de părere că aceștia nu mai au nici o contribuție în a ajuta echipa în ceea ce privește încercarea de promovare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here