Home Prima Pagina Veste bună pentru polițiști!

Veste bună pentru polițiști!

de Argeseanul
45 vizualizări

Începând din luna februarie 2018, peste 28.000 de polițiști vor beneficia de majorări salariale prin creșterea unor sporuri, anunță Instituția Prefectului Argeș.

Având în vedere resursele bugetului anului 2018, MAI va asigura o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuro-psihică de la 5 % la 10%, începând cu 1 februarie 2018, dar şi acordarea acestui spor pentru mai multe categorii de poliţişti. Alţi poliţişti din domeniul arest-transfer vor primi o indemnizaţie pentru pază şi supraveghere. De aceste creşteri vor beneficia peste 28.000 de poliţişti, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Dintre cei peste 28.000 de poliţişti, fac parte, spre exemplu, poliţiştii de la acţiuni speciale şi poliţiştii cu atribuţii pentru cercetarea la faţa locului: judiciarişti, criminalişti, pirotehnişti, conductori câini, etc.

În plus, începând cu anul 2018, se acordă o indemnizaţie pentru pază şi supraveghere de 5% pentru poliţiştii care asigură paza, escortarea şi supravegherea deţinuţilor, reţinuţilor,  restaţilor preventiv, pe timpul efectiv prestat în astfel de condiţii.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00