Primarul Cornel Ionică vine cu niște vești foarte bune pentru piteșteni. În viitorul foarte apropiat, orașul va beneficia de o sală polivalentă și de un stadion construit după ultimele standarde. În plus, municipiul va beneficia și de centura vest. Investițiile se vor cifra la circa 200 de milioane de euro, la care se vor adăuga alte zeci pentru îmbunătățirea infrastructurii de apă-canal și modernizarea străzilor și bulevardelor deja existente.

Ieri, au fost în Pitești mai mulți reprezentanți ai Guvernului României, în frunte cu vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării și Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.
Cu acest prilej am avut mai multe discuții aplicate, iar veștile pe care le-am primit în privința unor proiecte vitale pentru Pitești sunt îmbucurătoare. Astfel, vicepremierul Paul Stănescu a anunțat că proiectele privind construcția centurii ocolitoare de Vest a Piteștiului, a unui nou pod peste râul Argeș, a unei săli polivalente cu 4.700 de locuri și modernizarea stadionului “Nicolae Dobrin” reprezintă o prioritate și au intrat în circuitul necesar pentru proiectare si pentru finanțare prin Compania Națională de Investiții.
Sunt proiecte de mare anvergură și cu o valoare pe măsură, de peste 200 de milioane de euro.
De asemenea, am stabilit pentru perioada următoare mai multe întâlniri la Guvern și la ministerele de resort pentru a obține sprijin și pentru alte investiții importante pentru municipiul Pitești ale căror proiecte le-am depus deja la autoritățile centrale
scrie Cornel Ionică pe pagina sa de Facebook!

Facebook Comments
Articolul precedentProgram de sprijin pentru crescătorii de porci-rasele Bazna și Mangalița
Articolul următorCum atrag femeile prin comunicare?
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here