Ieri, pe terenul de fotbal al localității, a avut loc cea de-a XV-a ediție a Zilei Comunei Suseni, prilej cu care sute de cetățeni ai localității, dar și oaspeți din celelalte localități ale județului au dat curs invitației primarului Radu Doru și echipei Consiliului Local.

Vremea a ținut cu susenarii, ținând cont că mai multe dintre edițiile trecute au avut parte de rafale violente de ploaie.

Ținând cont că această ediție a avut loc la doar o zi de la împlinirea a 130 de ani de la moartea marelui poet național Mihai Eminescu, mai multe momente din programul cultural și artistic au avut ca temă opere ale marelui scriitor.

De la eveniment nu au lipsit deja tradiționalele sarmale de Suseni, horele în care s-au prins sute de spectatori, parada făcliilor și focul de artificii.

Printre invitații de seamă s-au numărat liderul liberalilor argeșeni Adrian Miuțescu, primari din zonă, artiști și oameni de cultură. Iată, mai jos, câteva imagini de la evenimentul de ieri:

Facebook Comments
Articolul precedentArgesPlus.ro demască jucătorii pe două fronturi
Articolul următorFAZA ZILEI: Nici munca fara spaga, nici spaga fara munca!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here