Home Special Zoltan Toth de la “Sistem” va promova Cetatea Poenari

Zoltan Toth de la “Sistem” va promova Cetatea Poenari

de Dan Badea
31 vizualizări


Cetatea Poenari va fi promovată printr-un proiect în valoare de 1 milion de lei. Banii sunt obţinuţi de către ONG-ul lui Zoltan Toth, solist al trupei Sistem, care a venit şi în Argeş pentru a promova proiectul.

Eveniment cu aer ecologist

Proiectul poartă nunele “Cetatea Poenari-Respect pentru trecut”, iar suma alocată este de aproximativ 1 milion de lei. Prin intermediul acestui program, vor avea loc o serie de maifestări în Arfu, exact la poalele Cetăţii:  concerte ale mai multor trupe, printre care Sistem şi Holograf, spectacole de teatru, scenete cu aer medieval, turniruri şi multe altele. De asemenea, va fi demarată o campanie de promovare pe toate canalele a obiectivului turistic Cetatea Poenari, prin spoturi tv, articole în presa scrisă, materiale promoţionale, chiar şi realizarea unui film. Pentru că este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, Zoltan Toth va organiza şi o serie de seminarii pe teme de ecologie: “Încercăm să organizăm acest eveniment în jurul datei de 24 septembrie, atunci când la nivel naţional sse desfăşoară şi proiectul Lets do it, Romania”, a explicat solistul de la Sistem.

Alte nouă cetăţi româneşti

Zoltan intenţionează să semneze, prin ONG-ul său, contracte pe fonduri europene şi pentru alte nouă cetăţi româneşti, unde trupa „Sistem” să concerteze, iar respectivele obiective să fie promovate într-un mod asemănător cu cetatea Poenari. „Deocamdată ştim sigur că vom merge la Râşnov şi la Târgovişte. Nu pot spune mai multe, pentru că sunt superstiţios şi nu vreau să vorbesc înainte să fie sigur”, menţionează solistul de la Sistem. „Sperăm ca  prin acest proiect să reuşim să promovăm Cetatea Poenari aşa cum ar trebuie, să devină un fel de a doua Sighişoara, dar într-un alt spaţiu”, a menţionat viceprimarul comunei Arefu, Pavel Bîrlă.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00