Home Politic Gheorghe Davidescu merge cu marca „ARO” la OSIM

Gheorghe Davidescu merge cu marca „ARO” la OSIM

de Dan Badea
65 vizualizări

UPDATE: Gheorghe Davidescu a  demarat procedura de înregistrare a mărcii ARO

Gheorghe Davidescu a depus marţi la OSIM documentaţia pentru înregistrarea mărcii, întrucât numele ARO nu era înregistrat, urmând ca în cursul săptămânii procedurile să fie finalizate.

Candidatul pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Câmpulung, Gheorghe Davidescu, va merge la OSIM alături de fostul lider de sindicat Ion Cotescu şi inginerul Marian Bădiţă, pentru a înregistra marca ARO, pentru ca acest brand să fie reînviat de un grup de investitori. Nu este doar o promisiune de campanie şi, mai mult decât atât, candidatul se va prezenta într-o conferinţă de presă vineri, la pensiunea primarului de la Rucăr, Ionel Dulamă, alături de investitorii care vor să pună pe picioare producţia de autoturisme de teren în zona Câmpulungului. Gheorghe Davidescu nu ştie cu exactitate în acest moment dacă marca ARO este înregistrată la OSIM dar cu siguranţă marţi, 20 noiembrie, când se va deplasa la Bucureşti, va afla, iar dacă aceasta există deja, va fi înregistrată marca ARO dar cu alte caractere şi alte semne distincte, pentru ca acest brand să reînvie pe piaţa musceleană. Această idee nu i-a venit în campanie fostului prefect de Argeş, candidatul ARD având această intenţie de mai mult timp, mai ales că este adeptul maşinilor de teren de producţie internă.

Susţinere în acest proiect are şi din partea colegului său de campanie Gheorghe Alecsei, candidat la Senat pe colegiul Câmpulung-Curtea de Argeş, care a promis că dacă va ieşi senator se va ocupa în mod direct şi personal de zona Câmpulungului, pentru ca acest oraş să iasă din sărăcie, mai ales că oraşul este recunoscut în toată ţara ca o zonă defavorizată, fără industrie, pentru că aceasta a fost pusă pe butuci de PSD. Aceste declaraţii au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la pensiunea primarului de la Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, semn că edilul nu este orientat numai către USL şi că apreciază oamenii, nu numai partidele.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00