Home Prima Pagina Prof. Ştefan Ropcea: Poliţia şi interlopii

Prof. Ştefan Ropcea: Poliţia şi interlopii

de Dan Badea
43 vizualizări

interlopi-strada-craiovaProf. Ştefan Ropcea

În ultimii ani, posturile de televiziune au prezentat fărădelegile comise de aceşti oameni. Faptele lor oripilează orice om normal. Măsurile luate de autorităţi nu i-au speriat, din moment ce fenomenul se repetă în diverse oraşe. Au şi sprijin. Este jenant să constatăm că oamenii importanţi din viaţa socială şi politică petrec cu ei, dansează, îi cunună sau le botează copiii. Organele abilitate nu catadicsesc să pună lucrurile pe un făgaş corect, sunt timide, acţiunile lor fiind limitate în mod absurd de lege.

Nu stau mult închişi, deoarece se motivează că nu mai sunt pericol public, au un comportament bun, adică ei îi educă pe ceilalţi deţinuţi, scriu cărţi etc.

Conducătorii noştri cred oare că oamenii sunt tâmpiţi? Poate un tâlhar să-l educe pe un găinar mai mărunt? A luat un mare scriitor deţinut un mare premiu pentru literatură ca să fie graţiat? Ce scrie? Capra cu trei iezi în versiune modernă? Din contră, ar trebui să li se mărească pedeapsa fiindcă li s-au creat condiţii pentru relaxare şi creaţie.

Conducătorii noştri trebuie neapărat să rezolve de urgenţă situaţia. Să umble la legislaţie, să mărească pedepsele şi să-i bage adânc!

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00