Home Politic 20 de membri Noua Dreaptă Argeș vor participa la Marșul pentru Normalitate

20 de membri Noua Dreaptă Argeș vor participa la Marșul pentru Normalitate

de Dan Badea
121 vizualizări

IMG_8572Sâmbătă, nu mai puțin de 20 de membri ai Noii Drepte Argeș vor participa la Marșul pentru Normalitate la București, eveniment organizat ca răspuns la mult-controversata paradă gay, care va avea loc în aceeași zi, câteva ore mai târziu.

,,Acest marș nu este împotriva unui grup, cel al homosexualilor, ci pentru a susține familia românească. În ultima vreme, există tendința de a seface o discriminare pozitivă și românii sunt obligați să accepte tot mai multe lucruri anormale. Suntem forțați să fim din ce în ce mai toleranți, dar și toleranța are limitele ei. Trebuie prezentate ambele fețe ale poveștii, pentru ca românii să poată hotărî, nu doar varianta impusă de homosexualii și promotorii acestora,’’a declarat Mihai Preda, purtătorul de cuvânt al ND Argeș.

La marș sunt așteptați să participle circa 500 de membri ND din toată țara, la care se vor adăuga, ca de fiecare dată, alte câteva sute de persoane care nu văd cu ochi buni prozelitismul homosexual și cererile aberante ale acestora, cum ar fi legalizarea căsătoriilor între cuplurile gay și dreptul de a înfia copii. De asemenea, marșul va fi susținut și de câțiva reprezentanți ai hip-hop-ului naționalist, precum Dragonu și Cedry2k. Marșul  va începe la ora 11.00, la Piața Victoriei și se va termina în jur de ora 14.00, la Dealul Mitropoliei. Argeșenii care doresc să participle la marșul pentru normalitate pot obține informații suplimentare la 0744.346.272.

,,Noi nu avem nimic cu homosexualii, așa cum mulți încearcă să ne acuze. Nu ne interesează ce fac acasă, dar nu sunt de accord cu manifestarea preferințelor lor sexual în stradă. Cum nici cuplurile de heterosexuali nu se manifestă vulgar pe stradă, mi se pare normal ca nici homosexualii să nu o facă. Cât privește cererea lor de a putea adopta un copil, este un lucru aberrant, deoarece acel copil nu va avea o identitate și o personalitate clar definbite în viață, dacă nu este crescut de un bărbat și o femeie, ci de doi bărbați sau două femei,’’a precizat Marius Florea, liderul Noii Drepte Argeș.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00