A TREIA DOZĂ DE ASTRA ZENECA, NECESARĂ NUMAI ÎN CAZURI SPECIALE

Un om de știință din spatele vaccinului AstraZeneca a declarat că rapelul folosit pentru a extinde protecția anti COVID-19 poate fi inutil pentru mulți oameni.

Profesorul Universității Oxford, Sarah Gilbert, a declarat pentru ziarul The Telegraph că imunitatea produsă de vaccin este rezistentă chiar și în fața variantei Delta.

Profesorul Universității Oxford: ”Două doze de vaccin oferă protecție durabilă”

Regimul standard cu două doze oferă protecție durabilă pentru majoritatea oamenilor, în timp ce, într-adevăr, persoanele în vârstă și cei care sunt imun-compromise pot avea nevoie de rapel, a spus ea.

„Ne vom uita la fiecare situație; imuno-compromişii și vârstnicii vor primi rapeluri, dar nu cred că trebuie să stimulăm pe toată lumea. Imunitatea durează mult la majoritatea oamenilor.”, a spus ea.

Pfizer și AstraZeneca sunt sigure pentru a fi utilizate ca stimulatoare”

Comentariile vin în contextul în care Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare, un grup de experți care sfătuiește guvernul britanic, este  așteptat să facă recomandări în zilele următoare cu privire la amploarea oricărui program de rapel. 

Citiți articolul întreg pe capital.ro

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Otilia Bercaru

1 decembrie, 1987, pasionată de scris, explorări urbane, vlogging, fotografie, călătorii, filme și multe altele. Îmi place să învăț aproape în permanență lucruri noi considerând că este timp mereu pentru a învăța ceva indiferent câți ani aș avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.