Accident cu victimă încarcerată într-o comună argeșeană

Un accident produs între două autoturisme a avut loc cu puțin timp în urmă în comuna argeșeană Berevoiești, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Evenimentul a fost cauzat de intrarea pe contrasens a uneia dintre mașini, informează IPJ Argeș. În urma incidentului, un bărbat de 27 de ani a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi eliberat.

Șoferul autoturismului gri a fost găsit conștient și cu fractură deschisă, salvatorii intervenind cu echipamentele speciale de descarcerare, pentru a-l scoate din mașină. Acesta a fost ulterior preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea, pe parcursul intervenție s-au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.