S-a întâmplat astăzi, în localitatea argeșeană Bradu, în intersecția cu Pârvu Roșu. Potrivit informațiilor, au fost implicate două mașini, una dintre ele răsturnându-se în șanț.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de intervenție, unul de pompieri, cu o autospecială de stingere a incendiilor și unul SMURD, dar și polițiști.

Ajunse la locul cu pricina, echipajele de specialitate au găsit numai mașina răsturnată, însă nici urmă de conducător auto. Din spusele unui martor, șoferul mașinii răsturnate ar fi fost văzut fugind de la locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, omul are la dispoziție 24 de ore pentru a declara evenimentul petrecut.

Șoferul a făcut, probabil, manevre greșite pe șosea și a ajuns în șanț. Când au ajuns colegii mei acolo au găsit doar mașina răsturnată. Șoferul nu mai era. A fost o singură persoană care spunea că l-a văzut pe bărbat fugind pe câmp. Nu știm dacă a fost sau nu identificat de Poliție.”, ne informat telefonic sublocotenentul Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt ISU Argeș.

În cazul în care se va stabili că omul a condus fără a poseda permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice, va fi sancționat conform legislației în vigoare.

Sursa foto: ISU Arges

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here