Acoperișul unei case din comuna Bradu, cuprins de flăcări

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Bradu, strada Podeanca. Acoperișul casei a fost cuprins de flăcări și a ars pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Incendiul a pornit inițial din cauza coșului de fum deteriorat și a materialelor textile aflate în pod, de unde s-a propagat către acoperiș, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bradu cu două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o autospecială de primă intervenție și comandă. Din fericire, au fost înregistrate doar pagube materiale, nu a fost nevoie de intervenția echipajului medical.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.