ALDE Pitești are doi reprezentanți în Biroul Politic Teritorial al ALDE Argeș, în urma alegerilor de vineri. Președintele filialei municipale, Robert Tudorache (foto), a fost ales vicepreședinte cu un număr de 699 de voturi dintr-un total de 719 voturi, iar Adrian Pica a fost ales membru cu 418 voturi.

„Vreau să transmit tuturor delegaților și membrilor ALDE din județ că, începând de astăzi, a venit momentul să depunem toate eforturile pentru ca partidul nostru să ajungă a doua forță politică din județ. ALDE Pitești va fi alături de conducerea județeană. Vreau să o felicit pe Simona Brătulescu pentru confirmarea în funcția de președinte al filialei județene și vreau să îi felicit pe toți colegii din Biroul Teritorial.

În același timp, vreau să le transmit tuturor că ne așteaptă un prim test important, acela al alegerilor europarlamentare, unde trebuie să dăm startul ascensiunii în plan politic.

La anul, îmi doresc să avem în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu candidatul ALDE la președinție. Este momentul să avem cu adevărat primul președinte liberal de după Revoluție, pentru că acum Klaus Iohannis nu reprezintă valorile liberale, tot așa cum nici noul PNL nu o mai face.

Sunt două teste majore pentru anul viitor, două teste care ne vor permite să ne croim drumul ca la alegerile locale și parlamentare să obținem un scor care să ne permită să schimbăm viziunea de a guverna în plan local. Am dovedit că avem oameni de valoare. Primarul Nicolae Pană de la Coșești este un exemplu elocvent în acest sens. Mai avem oameni capabili și vom mai aduce alături de noi oameni de o probitate profesională deosebită pentru că ne dorim să reușim, alături de piteșteni și de argeșeni, să restartăm viața economică și culturală a județului Argeș”, a declarat secretarul de stat Robert Tudorache, președintele ALDE Pitești.

 

Facebook Comments
Articolul precedentSănătatea pe primul loc: beneficiile rodiei
Articolul următorMarcel Iureș, la Mioveni!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here