ALDE Pitești și Organizația de Femei ALDE Pitești continuă campania de prevenție și educație stomatologică. Doctorul Eny ( Elena) Pavel, președinte OFLDE Pitești, a făcut, marți, membrilor Asociației Înfrățirea a Pensionarilor din România recomandări în ceea ce privește profilaxia dentară, metode de îngrijire a cavității orale, prevenție și educație stomatologică în domeniu.

,,Cred că este foarte important ca partidele să aibă un nou tip de abordare. Cred că este nevoie să ne implicăm mult mai activ în viața comunității. Acesta este motivul pentru care Organizația de Femei a ALDE Pitești a început campania aceasta sub motto-ul Sănătatea cavității orale, este oglinda sănătății întregului organism. Ca medic dentist, chiar cred în acest deziderat  și, tot ca medic, spun că cel mai bine este să ne îngrijim de sănătătea noastră și că cel mai important lucru pe care trebuie să îl conștientizăm este acela că prevenția este mult mai eficientă decât orice tratament. O spun asta și pacienților mei și tuturor celor cărora le oferim aceste recomandări în cadrul campaniei noastre, indiferent de vârsta pe care o au”, a explicat doctorul Eny  Pavel, președinte OFLDE Pitești.

 

Facebook Comments
Articolul precedentProgram special de lucru la Starea Civilă
Articolul următorDar cu păduchii ce facem, dragă bre?
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here