psd1Cristian Toma, Alex Vlad

Dacă la toate alegerile şi la toate conferinţele partidelor din Argeş au acces şi sunt invitaţi jurnaliştii de la mai toate publicaţiile, aseară la alegerile PSD Piteşti, nu a fost chemată decât presa favorită, jurnaliştii de la ziarele proscrise partidului cu mustață fiind anunţaţi că este un eveniment cu ușile închise. Este o decizie pe care noi nu o înțelegem, dat fiind că partidul la care ne referim este de un an la guvernare, plus că taie și spânzură în Pitești de aproape 70 de ani (incluzând și perioada 1945-1989). Dacă în momentul actual, presa participă şi la unele întruniri ale lojelor masonice, alegerile PSD-ului au loc cu porţile închise, amintindu-ne de alegerile pentru papă. Iată că pe coşul Teatrului Al. Davila, acolo unde a avut loc misteriosul eveniment, a ieşit fum roşu, semn că a fost ales un nou papă la organizația municipală a partidului aflat în prezent la guvernare. Astfel, doar jurnaliștii a trei publicații au fost tolerați la marele congres ala pesediștilor piteșteni.

În urma alegerilor de aseară, preşedinţia organizaţiei municipale PSD Piteşti a fost câştigată de acelaşi Cristian Gentea, care nu a avut un contracandidat, fiind votat în unanimitate de cei prezenţi. Acesta nu a uitat de colegii săi din partid, aşa că a propus să fie înfiinţată o nouă funcţie, acea de prim-vicepreşedinte, aceasta fiind acordată chiar lui Cornel Ionică, viceprimarul municipiului Piteşti. În cele 11 funcţii de vicepreşedinţi au fost aleşi Cornel Ionică, Anite Ionescu, Cătălin Rădulescu, Dumitru Tudosoiu, Marin Preda, Adrian Prodănel, Bogdan Pandelică, Marian Clipici, Gabriel Encescu, Gabriela Zoană (preşedintele organizaţiei de femei). Funcţiile de secretar executiv al partidului şi trezorier au revenit lui Sorin Apostoliceanu, respectiv Mirel Stănică.

Cristian Gentea, reales lider a prezentat câteva statistici referitoare la numărul membrilor din cadrul PSD Piteşti care în anul 2010, număra 2300 de membrii, iar în prezent numărul loc a crescut la 4300. De asemenea, organizaţia de tineret, adică TSD Piteşti numără 1300 de membrii, iar organizaţia de femei, 1315.

Urmează ca în zilele următoare să fie organizate alegerile PSD Mioveni, dar și cele la nivel de județ. La Mioveni, alegerile vor avea loc pe data de 2 aprilie, urmând ca pe data de 8 aprilie să aibă loc și alegerile pentru Biroul Permanent Județean al PSD Argeș. Constantin Nicolescu, liderul organizației județene va candida. Nicolescu nu cunoaște dacă va avea un contracandidat, însă acesta afirmă că va accepta o eventuală bătălie cu altcineva.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here