Împreună am ajuns la un număr de 1.051 de cetățeni din orașul Pitești în cadrul Campaniei “Alege Prioritățile Orașului Tău”, cea mai mare campanie de consultare publică din țară pe tema dezvoltării urbane, respectiv metropolitane.

Pitești se află pe locul 17 din cele 40 de reședințe de județ și București ca număr de răspunsuri primite până în acest moment – peste 80.000 la nivel național. Deoarece cunoaștem potențialul orașului Pitești, suntem convinși că prin promovarea pe canalele media Argeș Plus vom reuși să ajungem la cât mai mulți cetățeni implicați și să aducem orașul în top 10 răspunsuri!

Așadar, vă invităm și pe dumneavoastră să alegeți cele mai importante proiecte de dezvoltare urbană cu impact metropolitan pentru Pitești și să invitați cititorii să facă același lucru până pe 22 martie 2019.

Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Pitești până în acest moment sunt: 1. Construcția Autostrăzii A1 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, 2. Construcția Centurii de Vest a Municipiului Pitești și 3. Construcția unui nou pod peste râul Argeș.

Vă transmitem alăturat o hartă cu situația voturilor la nivel național și o imagine de promovare cu numărul de cetățeni care au votat din Pitești.

Despre campanie: Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. În perioada 22 ianuarie – 22 martie 2019, Românii pot alege cele mai importante proiecte completând chestionarul disponibil la adresa kwiksurveys.com/s/e7k9afsk și ierarhizând proiectele generate pentru orașul lor. În urma campaniei, Banca Mondială va lansa prima viziune de dezvoltare metropolitană a României. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a campaniei la www.facebook.com/prioritatile.orasului.tau, secțiunea Despre, sau pe www.prioritatileorasuluitau.ro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here