Alertă în Mărăcineni! O femeie cu probleme psihice ar fi luat pistolul unui polițist și l-a amenințat că îl împușcă

O tânără în vârstă de 25 de ani, cu posibile probleme psihice, a devenit spaima locuitorilor din Mărăcineni, zona blocuri. Aceasta își terozirează vecinii amenintându-i că îi rănește, făcând gălăgie și aruncând mobila pe casa scării. Aceasta bate la ușile locatarilor și le cere diverse lucruri, cum ar fi țigări sau pâine. În această seară, vecinii au fost nevoiți să sune la 112 deoarece nu mai suportau scandalul făcut de femeie, la fața locului sosind polițiști și jandarmi.

Potrivit unui martor care a asistat la eveniment, în momentul în care femeia era urcată în ambulanță pentru fi transportată la spital, aceasta a smuls pistolul de la brâul unui polițist și l-a amenințat că îl împușcă, Tot martorul ocular a declarat pentru Argeș Plus că doar prezența de spirit și rapiditatea agentului l-au ferit pe acesta de o tragedie. Acesta i-a luat imediat arma tinerei, care ulterior a fost imobilizată. Surse oficiale au declarat însă că femeia doar a intenționat să ia arma polițistului, fiind încătușată înainte ca acest lucru să se întâmple.

Femeia este cunoscută ca fiind agresivă, iar vecinii au declarat că se tem de ea. „Ne temem pentru noi și pentru copiii care se joacă aici” a declarat o locatară, După evenimentul din această seară, femeia a fost transportată la Spital Județean 2 din Pitești, unde a fost internată.

Duminică, tânăra a fost din nou ridicată de forțele de ordine și condusă la spital, dar medicii au decis că poate pleca acasă.

Mai jos regăsiți video cu momentul în care tânăra este imbolizată de polițiști duminică:

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.