Home Politic Alianţa de Centru Dreapta în Argeş: PNL merge singur a alegerile locale, şeful PC speră la liste comune

Alianţa de Centru Dreapta în Argeş: PNL merge singur a alegerile locale, şeful PC speră la liste comune

de Dan Badea
32 vizualizări

De câteva zile, politicienii, analiştii politici şi jurnaliştii nu vorbesc şi scriu decât despre noua Alianţă de Centru Dreapta, formată din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator. Deocamdată, în Argeş, şefii de organizaţii ai celor două partide nici măcar nu s-au întâlnit, pentru a pune la cale un plan de bătaie pentru viitoarele alegeri. În acelaşi timp, declaraţiile lui Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, şi ale lui Cornel Lazăr, preşedintele judeţean al PC, sunt într-o notă puţin diferită!

Ion Popa: „Atâta timp cât vom avea un scor mai bun, nu contează cu cine facem alianţă!”

Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, a declarat ieri că ar face alianţă până şi cu Uniunea Sovietică pentru a da jos guvernul Boc (declaraţia poate fi urmărită la secţiunea video a acestui site), iar o alianţă cu un partid de centru nu pune în pericol orientarea doctrinară a formaţiunii pe care o conduce. „Cred că este o alianţă în care toată lumea va avea de câştigat… Însă, la alegerile locale, vom merge cu proprii candidaţi, cu care sperăm să avem rezultate foarte bune. Chiar dacă facem front comun cu PSD împotriva puterii, sperăm să fim adversari puternici pentru Pendiuc şi Nicolescu,” a declarat Popa.

Cornel Lazăr: „În unele localităţi trebuie să avem şi liste comune!”

Preşedintele PC Argeş, Cornel Lazăr, crede că alianţa cu PNL poate să se concretizeze şi în liste comune de candidaţi pentru consiliile locale în unele localităţi cunoscute ca fiefuri liberale, gen Câmpulung. Prezenţa candidaţilor PC ar asigura majorităţi confortabile în consilii, declară Cornel Lazăr.

„Această alianţă trebuie să vină cu alternative concrete, nu am făcut-o orbeşte! Eu cred că acum opoziţia este mai unită decât oricând, iar zilele actualei guvernări sunt numărate,” a mai declarat Lazăr.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00