Home Fapt divers Amendă însemnată pentru o firmă din domeniul silvic. Ce nereguli au descoperit polițiștii și Garda Forestieră

Amendă însemnată pentru o firmă din domeniul silvic. Ce nereguli au descoperit polițiștii și Garda Forestieră

de Argeseanul
57 vizualizări

Polițiștii argeșeni, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș și ocoalelor silvice competente teritorial, au acționat pentru combaterea delictelor silvice pe raza județului Argeș.

Cu ocazia verificărilor, au fost constatate abateri la un agent economic, de pe raza localității Slobozia, și au fost depistate mai multe persoane, care au tăiat sau transportat material lemnos cu atelaje sau autoutilitare, fără respectarea regimului silvic.

Cu ocazia verificărilor efectuate la societatea comercială, s-a constatat că aceasta nu deținea în depozit un volum de 68,465 mc de cherestea specia molid.

Ca urmare a celor constatate, agentul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 68,465 mc de material lemnos, în valoare totală de aproape 60.000 de lei, a fost confiscată valoric, conform IPJ Argeș.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00