La inceputul primaverii, in data de 22 martie, in intreaga lume se aniverseaza ZiuaMondiala a Apei, care are o tema distincta in fiecare an. In anul 2019 tema este „Apa este un drept universal”.

Societatea Apa Canal 2000 SA acorda o atentie deosebita acestui eveniment, organizand de-a lungul timpului diferite activitati in cadrul Programului Educational Piky.

In acest an, SC Apa Canal 2000 SA organizeaza doua actiuni, si anume:


1. Concursul de fotografie „Apa pentru toti”, la care pot participa elevii din clasele I-XII de la unitatile de invatamant din judetul Arges.Regulamentul concursului poate fi descarcat de pe site-ul societatii www.apacanal2000.ro, sectiunea „Media – Piky”, sau de site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Arges.


2. Zilele Portilor Deschise – in perioada 25 -⁠ 27 martie 2019 grupuri de elevi si cadre didactice pot vizita Uzina de Apa Budeasa si Statia de Epurare Pitesti / Topoloveni / Costesti, in baza unei solicitari transmise prin e-mail la adresa: contact@apa-canal2000.ro

In cazul in care sunt elevi si profesori interesati sa participe la actiunile pe care le organizam, ii asteptam cu drag, cu conditia respectarii regulamentului concursului si inscrierii pentru efectuarea vizitelor.

Va asteptam in data de 22 martie 2019 sa sarbatorim Ziua Mondiala a Apei, eveniment care se va desfasura la Muzeul Judetean Arges. 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here