Începând cu data de 04 iunie 2018, contribuabilii (persoane fizice și persoane juridice) pot face rezervarea (programarea) online a datei și orei la care să se prezinte la ghișeu în vederea obținerii certificatului de atestare fiscală și/sau a scăderii din evidența fiscală a mijloacelor de transport.

Aplicația unde se poate face rezervarea este accesibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești (www.primariapitesti.ro), secțiunea „SERVICII ELECTRONICE”.

Rezervările online sunt procesate la 3 ghișee, astfel :

  • pentru persoane fizice și juridice : 2 ghișee, la sediul primăriei (str. Victoriei, nr. 24, intr. „B”, camera 46 – demisol) ;
  • pentru persoane fizice : 1 ghișeu, la centrul de încasare a impozitelor și taxelor locale situat în b-dul Republicii, bloc G1, parter – în incinta Centrului Cultural al Municipiului Pitești.

Precizăm că, la toate ghișeele, se menține eliberarea certificatelor de atestare fiscală și/sau scăderea din evidența fiscală a mijloacelor de transport și fără programare online, direct prin prezentarea la ghișeu. Operațiunile pentru care a fost realizată o programare online se realizează cu prioritate la ghișeele pentru care a fost făcută rezervarea.

De asemenea, vă reamintim că, începând cu data de 27 decembrie 2016, contribuabilii persoane fizice și persoane juridice pot obține online certificatul de atestare fiscală, prin intermediul site-ului https://www.primariapitesti.ro.

Facebook Comments
Articolul precedentEficiența energetică, o prioritate în asigurarea energiei pentru toți (Video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here