Home Fapt divers Argeș: Au furat banca din curtea liceului!

Argeș: Au furat banca din curtea liceului!

de Argeseanul
357 vizualizări

O bancă din curtea Colegiului Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung a fost furată în data de 5 mai, în jurul orei 21:10. Făptașii au sustras obiectul din incinta instituției de învățământ, iar acesta a fost descoperit ieri de un echipaj de jandarmi, în zona Tabaci, Câmpulung. Mai multe persoane erau așezate pe banca respectivă, iar la apariția jandarmilor acestea au intrat în curtea imobilului.

„Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta, moment în care persoanele care erau așezate pe bancă au intrat în curtea imobilului.

Lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaște proveniența acesteia. În acest context, jandarmii au luat legătura cu reprezentanții Colegiului Național ”Dinicu Golescu”, care au identificat banca ca fiind cea sustrasă în data de 05 mai 2023, în jurul orei 21.10.

Fapta comisă este prevăzută la art. 229, alin 1, lit. d) din Codul Penal, fapt pentru care au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Documentele întocmite au fost predate Poliției Municipiului Câmpulung, în vederea continuării cercetărilor”, transmite Jandarmeria Argeș.

 

Foto descriptiv

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00