ARTA CULORII PRIN OCHII COPIILOR

Weekend-ul care s-a încheiat recent, a fost unul dedicat copiilor mari și mici și a găzduit un eveniment-surpriză venit din partea profesorilor de la „ ATELIER DE CREAȚIE – THE ART SOCIETY”: vernisajul expoziției de pictură și desen, în cadrul căreia cei prezenți au putut vedea lucrări realizate de către micii cursanți ai atelierului.

Care a fost atmosfera și cum a fost primit evenimentul de către publicul prezent, aflăm în rândurile de mai jos, chiar de la cei doi profesori organizatori:

Duminica 5 mai, a avut loc vernisajul primei expoziții de pictură și desen, lucrări realizate de copiii din cadrul atelierului de arte „ATELIER DE CREAȚIE”. Vernisajul a avut loc în interiorul atelierului, dar și în aer liber pe terasa clădirii care oferă o priveliște unică a Piteștiului unde toți copiii și părinții participanți au avut parte de momente inedite și emoționante. Ne-am bucurat împreună de realizăriile copiilor care urmează cursurile din cadrul atelierului nostru de arta, la o prajitura și un suc pentru copii, și un pahar de șampanie pentru părinți, toate acestea animate și de proiecții video, muzică bună, dar și o cabină foto unde copii au putut imortaliza momentul vernisajului. În cadrul evenimentului au fost acordate diplome de participare tuturor copiilor prezenți. Expoziția va fi deschisă și celor care nu au putut ajunge la vernisaj dar și publicului larg, în perioada 13 iunie – 18 iunie, între orele 17:00 si 19:00, la noul nostru sediu „ATELIER DE CREAȚIE – THE ART SOCIETY”, situat pe BULEVARDUL FRAȚII GOLEȘTI NR 25, ET. 3. Și cum surprizele frumoase, din partea noastră, din data de 13 iunie, ATELIER DE CREAȚIE va deschide și școala de vară cu ateliere si workshop-uri de artă creative, adresate copiilor. Ca în fiecare an ATELIER DE CREAȚIE vă așteaptă în perioada verii cu ateliere unice de artă : modelaj, bandă desenată, design interior, linogravură, pictură românească și internațională, atelier în aer liber, pictura pe textile și multe alte surprize din domeniul artelor vizuale. – ADA GUGONEA și SIDONIUS IONESCU – profesori „ATELIER DE CREAȚIE – THE ART SOCIETY”

Pentru mai multe detalii sau informații despre atelierele de vară puteți accesa pe pagina de Facebook a atelierului @culoaresiforma sau la numărul de telefon 0733 048 900.

foto: ATELIER DE CREAȚIE – THE ART SOCIETY, arhivă personală

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 1 Average: 5]

Otilia Bercaru

1 decembrie, 1987, pasionată de scris, explorări urbane, vlogging, fotografie, călătorii, filme și multe altele. Îmi place să învăț aproape în permanență lucruri noi considerând că este timp mereu pentru a învăța ceva indiferent câți ani aș avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.