Vineri, 12 ianuarie, Casa de Cultură Bascov este invitată să participe cu Ansamblul Folcloric Doina Bascovului la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. Nu este prima dată când artiștii bascoveni sunt invitați în cadrul unei emisiuni de la cel mai popular post TV din țară.

În urma participării la emisiunea La Măruță, din ce în ce mai multe televiziuni naționale si-au manifestat intenția de a-i avea ca si oaspeți pe bascoveni pe platourile de filmare. De asemenea, Ansamblul Doina Bascovului s-a calificat, alături de alte 32 de ansambluri din România, în semifinalele Duelurilor Ansamblurilor, fapt pentru care duminică, 14 ianuarie, echipa La Măruță va fi prezentă în comuna Bascov pentru a filma repetițiile artiștilor argeșeni, pentru a descoperi ce are Bascovul mai frumos și pentru a culege mesajele de încurajare ale susținătorilor. Pe data de 24 ianuarie, chiar de ziua Marii Unirii, urmează ca bascovenii să fie prezenți pe platoul La Măruță pentru duelul cu Ansamblul Braul Rosu- Neamț.

”Cei care ne susțin ne vor putea vota la un număr de SMS pe care îl vom anunța in curând. Este o mândrie pentru mine și pentru colegii mei să vedem rezultatele unei munci susținute de 5 ani. Sunt convinsă că artiștii noștri ne vor reprezenta cu succes la acest concurs televizat” a declarat Lorena Toma, directorul Casei de Cultură Bascov.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:Boboteaza
Articolul următorAvalanșă în Făgăraș! S-au înregistrat victime!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here