Home Pamflet ATENŢIE: Justiţia dăunează grav sănătăţii!

ATENŢIE: Justiţia dăunează grav sănătăţii!

de Dan Badea
63 vizualizări

În ultimul timp, umblă zvonuri cum că ar circula prin aer un virus aproape “mortal”, cunoscut sub numele de DNA (Direcţia Naţională Anticorupţie). Aparent, toţi cei care intră în contact cu acest virus ajung la secţiile de primiri urgenţe ale celui mai apropiat spital, cu simptome de leşin, sau chiar încercări eşuate de suicid. Acest virus atacă în special pe politicienii corupţi ai PSD-ului, cercetătorii nefiind conştienţi de motiv. Doctorii declară faptul că acest virus atacă în general în incinta sediului DNA, urmând ca cei afectaţi să fie imediat plimbaţi cu ambulanţa. În acest sens, specialiştii recomandă evitarea actelor de corupţie, pentru a vă ţine departe de celebrul virus DNA.

Cel mai grav caz de contaminare mediatizat este cel al lui Adrian Năstase, fostul premier al României între anii 2000-2004, care a intrat în contact cu virusul DNA după ce a fost acuzat că şi-ar fi finanţat campania electorală din taxele plătite de firmele care s-au înscris în concursul „Trofeul Calităţii”, organizat în anul 2004 de Inspectoratul de Stat în Construcţii. O minciună sfruntată, desigur! Adrian Năstase a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare, însă, afectat de această boală aproape necruţătoare, numită popular „Mâna Justiţiei”, acesta a încercat să se sinucidă în propria locuinţă. Sub ochii jurnaliştilor aflaţi la micuţa sa vilă din Zambaccian, o ambulanţă s-a înfiinţat imediat pentru a-l prelua pe dânsul, în cazul fostului premier dispecerul nereuşind probabil să uite să trimita un echipaj (vezi cazul motociclistului din Cluj).

Să nu uităm de recentul vechi caz al lui Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, care a „clacat” pentru a doua oară în faţa celor de la DNA. Atât în ianuarie 2011, cât şi pe 11 septembrie – zi fatidică – 2012, Nicolescu a fost atât de afectat, încât a fost transportat cu ambulanţa la spital. Acesta este acuzat de doar patru infracţiuni de corupţie, alături de alte 11 persoane. Procurorii DNA susţin că Nicolescu ar fi favorizat firma Zeus S.A. oferindu-i în mod ilegal contractul pentru lucrările de reparaţie a unui pod de la Căteasca, deşi suntem convinşi că oamenii legii puteau găsi ceva mai bun. La intrarea în sediul DNA, Constantin Nicolescu a declarat că nu ştie ce să declare, urmând să elucideze ulterior motivele pentru care se afla acolo. Ştia Vecinul mai bine că la ieşire n-o să mai aibă presa de unde-l lua!

În competiţia cu ambulanţele, Adrian Năstase l-a bătut pe Constantin Nicolescu la eleganţă, fularul Burberry de doar 350 de euro făcând toţi banii, cum s-ar zice, în timp ce preşedintele CJ l-a făcut pe fostul premier la numărul de plimbări. Scor egal, deocamdată, deși Nicolescu merită un plus la impresia artistică.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00