BAC 2022: Două medii de 10 obținute după contestații în Argeș

Astăzi, 1 iulie 2022, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. au fost publicate rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022.

La nivelul județului Argeș, rata de promovare pentru absolvenții clasei a XII-a este de 76.81%, după cum urmează:

– pentru absolvenții cursurilor de zi: 77.27%

– pentru absolvenții cursurilor seral: 32.14%2

– pentru absolvenții cursurilor de frecvență redusă: 30.77%.

Totodată, precizăm faptul că, pentru județul Argeș, variația ratei de promovare față de rezultatele inițiale (înainte de contestații) este de 3.36%.

În urma soluționării contestațiilor, există 2 (două) medii de 10 (zece), obținute de absolvenți ai unor unități de învățământ reprezentative din Pitești, Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” și Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”. Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Rata de promovare este calculată din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Candidații au acces la rezultatele obținute prin intermediul codurilor individuale repartizate, întrucât datele personale au fost anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), transmite Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.