Bărbat găsit carbonizat, în urma unui incendiu violent

O casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări în cursul nopții trecute, în comuna Mioarele, sat Mățău. Un bărbat a fost găsit carbonizat de către pompierii sosiți la fața locului.

Forțele de intervenție au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la fața locului deplasându-se și comandantul subunității. „La momentul sosirii forțelor de intervenție, casa ardea generalizat, iar tavanul și acoperișul erau prăbușite în interiorul construcției.
Pompierii au reușit să localizeze incendiul și să evite propagarea acestuia la o casă din vecinatate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. În decursul zilei un echipaj o să meargă să identifice care ar fi putut fi sursa și împrejurarea determinante”, precizează ISU Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.