Mâine seara (8 ianuarie), cu începere de la ora 17, Sala Sporturilor din Pitești va găzdui meciul de baschet dintre BCMU FC Argeș si SCM Timișoara, contând pentru Cupa României.

Reamintim că primul meci pe teren propriu pentru BCMU FC Argeș din acest an, cel cu Steaua București, a fost pierdut de echipa piteșteană cu scorul de 85-90.

Hristu Șapera – antrenor principal BCMU FC Argeș

Antrenorul Hristu Șapera a vorbit despre meciul de duminică: Așa cum am anticipat, a fost un meci de mare luptă în care noi, am vrut să arătăm o altă imagine față de ceea ce am arătat în ultimele două partide. Cred că există lucruri bune și mai puțin bune din această partidă. Din păcate, trebuie să ne concentrăm, de acum înainte, pe lupta pentru locurile 7-12 și calificarea în play-off din acea postură. Mai mult decât atât, eu cred că este momentul să regândim un pic echipa. Vom avea discuții în zilele următoare. De asemenea, vom avea foarte repede, alte două meciuri extrem de dificile. Trebuie să avem un efort colectiv, atât ofensiv, cât și defensiv pe durata celor 40 minute.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here