Home Pamflet Borcea a fost „afacerist” dinamovist şi la propria nuntă: a investit un milion de euro, a scos de zece ori mai puţin!

Borcea a fost „afacerist” dinamovist şi la propria nuntă: a investit un milion de euro, a scos de zece ori mai puţin!

de Dan Badea
30 vizualizări

Rochii de seară de mii de euro, maşini în parcare  cât produsul intern brut al Berceniului, pe un an, şpagă la popă ortodox bucureştean cât întreţinerea la o scară, tot într-un an, în Colentina, pensie alimentară la fosta nevastă ieşită din uz şi la copiii, aproape majori-o avere, caracatiţe băgate în ou de crocodil, coi de ren scăldat în sloboz de cerb şi cămiloi decapitat de talibanii afgani, toate prelucrate la butelia venită din firma proprie-sumarul nunţii lui Borcea. Borcea de la Dinamo… După ce, ani la rândul, echipa Dinamo Bucureşti a fost ciuca bătăilor în cupele europene, iar la nivel naţional a fost o vajnică oponentă a Mediaşului, Craiovei şi, mai nou, Chiajnei sau Sibiului, era momentul ca Borcea să îşi facă şi o nuntă de vis… Este vorba de o nuntă care a costat, cum spun jurnaliştii yellow papers de la Can-Can, Click sau Libertatea, cam un milion de euro!

Naşul lu’ Ginerică de acum două zile, patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a făcut de râs finul declarând astăzi că Borcea a adunat din darul de nuntă abia 100-150 de mii de euro, cam 10% din cât a băgat! Înţelegem că, la asemenea nivel de lux, nu poţi să pui bază pe darul de nuntă, ca un ginerică fomist de 30 de ani care visează la o casă, din banii ăia… Totuşi, în sala aia frumoasă de dans, zeci de meseni au tras pârţuri într-o veselie, îmbrăcaţi în costume şi rochii de mii de euro, după ce şi-au alimentat stomacul cu bunătăţurile amintite mai sus. Lăsând la o parte amintirile găzoase, mesenii, în marea majoritate, i-au oferit lui Borcea cam ce îi dau suporterii dinamovişti de ceva ani, başca 100 de euro la cutie!  Ca la Dinamo…

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00