Home Social Buburuzele şi toboganul ADP-ului, ciordite la miez de noapte

Buburuzele şi toboganul ADP-ului, ciordite la miez de noapte

de Dan Badea
31 vizualizări


Ce mai, se fură pe la noi ca-n codru, hoţii nemaştiind de ce să se lipească numai să fie „pe degeaba”. Cei mai afectaţi de furturile de nimicuri din ultima vreme sunt copilaşii care se trezesc peste nopate fără jucăriile preferate din parcurile de joacă. Angajaţii Administraţiei Publice trebuie să înlocuiască jucării şi aparate prin dinverse parcuri din Piteşti, la fiecare două, trei zile.

Nici nu au apucat bine cei de la Administraţia Domeniului Public să înlocuiască jucăriile din parcul de pe strada Exerciţiu, că au şi dispărut cele noi. Respectivul parc, amplasat, culmea, şi la strada mare, a fost deposedat de jucării şi aparate de mai multe ori, de fiecare dată lucrurile dispărute sau distruse fiind înlocuite de ADP. „L-am reabilitat de 1 iunie şi era gata de Ziua Copilului. Acum am aflat că au dispărut două buburuze şi toboganul. Acum, eu înţeleg cum au reuşit să ia buburuzele că sunt uşor de cărat, dar toboganul chiar nu înţeleg cu am reuşit să-l ia”, spune Doru Iliescu, directorul ADP Piteşti.

O mână criminală… pune ADP-ul pe drumuri

Angajaţii ADP trebuie să alerge tot timpul şi cu diverse piese de pe la aparatele din fit-parcuri şi, uneori, mai mare e cheltuiala cu drumul decât costul reparaţiei. De cele mai multe ori, aparatele sunt vandalizate, probabil cineva are ceva împortiva sportului sau a ADP-ului şi implicit, împortiva banului public. „Mereu se strică pe la câte un aparat câte ceva, sunt vandalizate şi noi trebuie să le reparăm. Cum avem atelierul la Valea Mare, vă daţi seama că e mai mult drumul decât piesa”, se plânge directorul instituţiei.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00