Home Politic Cătălin Bulf: ,,Tudor Pendiuc este un etern boşorogit!”

Cătălin Bulf: ,,Tudor Pendiuc este un etern boşorogit!”

de Dan Badea
57 vizualizări

bulfLiderul Partidului Mişcarea Populară-Filiala Argeş, Cătălin Bulf, a făcut un obicei ca, la fiecare conferinţă de presă, să prezinte câte un aspect negativ al activităţii ternului şi eternului edil al Piteştiului, Tudor Pendiuc.

Astăzi, acesta s-a legat de faltul că lucrările de asfaltare a unei străzi din Piteşti au demarat fără să se facă o licitaţie.

,,Tudor Pendiuc a ,,uitat” să scoată la licitaţie lucrările de asfaltare pentru strada Abatorului, unde se lucrează de zor pe diferite porţiuni. Acesta fie are probleme cu măsuratul lungimilor, la lungimea străzii referindu-mă, fie aşa este el, un etern boşorogit care uită că aceste lucrări se fac pe banii piteştenilor şi trebuie scoase la licitaţie,” a declarat, caustic, Cătălin Bulf.

Acesta a denunţat şi intenţia primăriei de a investi 16 milioane de euro în autobuze noi, când ar putea prelua la mai puţin de jumătate de preţ actualele autobuze de la consorţiul CNCD-Girexim, care sunt deja amortizate şi mai pot funcţiona pe străzile Piteştiului ani buni.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00