Home Politic Cătălin Teodorescu: USL continuă să ne facă de râs în faţa Europei!

Cătălin Teodorescu: USL continuă să ne facă de râs în faţa Europei!

de Dan Badea
47 vizualizări

Evenimentele de zilele trecute, marcate de vizita liderilor europeni la Bucureşti, au stârnit reacţii de ambele părţi ale baricadei politice. Cel mai important lucru, însă, este impresia proastă şi de haos existenţa în guvern, pe care „reuşim” să o exportăm străinilor, în special celor care au un cuvânt greu de spus în UE.

„Sunt mândru că am participat la acest eveniment. Ţara noastră a fost câteva zile capitala politică a Europei, iar faptul că Partidul Democrat Liberal a reuşit să aducă la Bucureşti 15 şefi de stat şi de guvern din Europa înseamnă enorm pentru români”, spune Cătălin Teodorescu. Acesta blamează preocupările USL-ului din perioada vizitei liderilor PPE, considerându-le într-un total contrast cu agenda popularilor europeni: „Dacă PPE e preocupat de marile provocări ale viitorului, USL se ocupă de mici jocuri politice, fără nicio relevanţă pentru România de mâine. USL nu reuşeşte să se ridice la nivelul interesului naţional si continuă să ne facă de râs în faţa Europei. Poate ar fi important de subliniat în acest context şi faptul că 15 state din cele 27 ale UE sunt conduse de partide de centru-dreapta, ceea ce demonstrează clar că soluţiile de centru-dreapta sunt cele mai potrivite pentru perioada de criză economică, în majoritatea ţărilor europene”. Participanţii la acest important eveniment sunt mândri de faptul că la Bucureşti s-au luat decizii pe termen lung în ceea ce priveşte Europa, şi consideră congresul PPE ca fiind un vot de încredere al liderilor europeni pentru România. „Indiferent de ceea ce spun cei din USL, organizarea congresului PPE la Bucureşti este un semnal de solidaritate europeană cu toţi românii. Am participat la un eveniment istoric, care înseamnă de fapt desăvârşirea Uniunii Europene printr-o Uniune Politică şi Economică pentru cetăţenii europeni, ca sistem de siguranţă care împiedică guvernele să transfere demagogia politică în economie pe cheltuiala cetăţenilor”, mai spune Cătălin Teodorescu.

Facebook Comentarii

1 comentariu

George 22 octombrie 2012 - 09:05

In timp ce Bucurestiul a fost capitala europeana pt cateva zile, USL a facut circ pe stadion. Oare ce parere si-au facut parlamentarii europeni vazand aceasta demonstratie ?

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00