În acest week-end, în parcarea Jupiter City are loc un important eveniment gastronomic la care vă puteţi demonstra talentul de bucătar: Campionatul internaţional de gătit în aer liber – Piteşti. Pentru mâine, organizatorii anunţă şi pregătirea unui record în gastronomie: cea mai mare tocană de pui musceleană. Sâmbătă, organizatorii anunţă şi pregătirea primului record în gastronomie stabilit la Jupiter City. Bucătari din echipa internaţională şi interconfesională Taste of Peace din Ierusalim vor găti Cea mai Mare Tocană de Pui Musceleană, reţeta gospodarilor din zona Mănăstirii Curtea de Argeş. În uriaşcratiţă vor fi perpeliţi nu mai puţin de 240 de pui. Demonstraţia gastronomică va fi omologată şi certificată în direct de către International Gastro Show Cooking Entertainment iar publicul va avea ocazia să deguste delicioasa tocană, dar şi alte specialităţi asociate cu băuturi deosebite. Concurenţii vor cocnura la part categorii, fiecare premiiată cu cupa ei. Concurentul care se apropie cel mai mult de 40 puncte câştigă Cupa secţiunii, iar cel care care obţine cele mai multe Cupe de secţiuni, câştigă şi Cupa etapei. Bucătarul care adună cele mai multe Cupe de etapă va fi câştigătorul Cupei Campionatului care se va ţine, în toamnă, la Cluj-Napoca.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.