Concert dedicat Zilei Culturii Naționale și Micii Uniri la Filarmonica Pitești

Joi, 21 ianuarie, de la ora 19:00, Filarmonica Pitești organizează concertul simfonic dedicat Zilei Culturii Naționale și Micii Uniri. Concertul se va desfășura cu spectatori, la sediul de la Centrul Multifuncțional, având acces doar 30% din public, conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile disponibile din sală. Evenimentul poate fi urmărit și on-line, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești: https://www.facebook.com/pitestifilarmonica.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Leonard Boga, revine, ca solistă, violonista Diana Jipa. 🎶În program: Alexandru Flechtenmacher – „Hora Unirii”, Ciprian Porumbescu – „Balada pentru vioară şi orchestră”, Șerban Nichifor – „Transylvanian Bluegrass pentru vioară și orchestră de coarde”, George Enescu – „Preludiu la unison din Suita nr. 1 pentru orchestră” și „Balada pentru vioară și orchestră”, Eugeniu Doga – „Gramophon Vals” și „Vals” din filmul ”My Sweet and Tender Beast”, Paul Constantinescu – „Olteneasca”, Tiberiu Brediceanu – „Dansuri românești pentru orchestră” și Constantin Dimitrescu – „Dans țărănesc”.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul unui bilet fiind 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente fiecărei categorii. 💬Detalii despre eveniment puteți afla accesând link-ul https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1876344179187718&id=194354877386665&sfnsn=mo, potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.