Home Sport Continuă seria de rezultate excelente ale tinerilor piloți de la RB Racing (video)

Continuă seria de rezultate excelente ale tinerilor piloți de la RB Racing (video)

de Dan Badea
70 vizualizări

Sâmbătă și duminică, pe circuitul de la Băbana s-a desfășurat cea de-a IV-a etapă din cadrul Campionatului Național de Rally Cross. Și de această dată tinerii piloți musceleni de la RB Racing au dat dovadă de talent și îndemânare, reușind să scoată timpi pe care piloți cu mult mai multă experiență și care beneficiază de motoare mult mai puternice, nu îi ating. Ilustrative sunt rezultatele înregistrate de Mihai Pelmuș, care a scos cel mai bun timp dintre toți cei peste 40 de concurenți: 5 minute, 14 secunde și 29 de sutimi, în timp ce colegul său de club Andrei Dună a fost câștigătorul detașat al celor două zile de concurs, la clasa lui, reușind și al doilea cel mai bun timp: 5 minute, 18 secunde și 87 de sutimi. Printre puținele fete care dovedesc o atracție aparte pentru acest sport, Iris Muscalu s-a clasat pe locul III, la juniori 1(9-13 ani).

La Juniori 2 (14-16 ani), acolo unde Andrei Dună a excelat, Rareș Șain s-a clasat pe locul 6.

https://www.youtube.com/watch?v=08YeDb52P5o

La Clasa H1, câștigată autoritar de Mihai Pelmuș, Ștefan Udrea s-a clasat pe locul II, dar ulterior a fost descalificat pentru un incident de cursă. Etapa de la Băbana a fost una cu peripeții, accidente și răsturnări. Din păcate, nici piloții musceleni nu au fost ocoliți de acest gen de evenimente: Radu Nicolae s-a răsturnat în finală, iar David Nedelcu, Andrei Marinoiu și Gheorghe Ticuță au înregistrat abandon tehnic. În pofida acestor evenimente, echipa RB Racing s-a clasat în final pe locul II, la general.

Organizarea a fost una impecabilă, făcând dina această etapă o adevărată sărbătoare locală. Primăria Băbana a avut o implicare deosebită, primarul Bebe Ivan fiind un împătimit al acestui sport. De notat că la start au fost prezenți atât deputatul Adrian Miuțescu, cît și viceprimarul municipiului Pitești, Gelu Tofan. Premierea a fost făcută de musceleanul Cătălin Nicolaescu, vicepreședinte al FRAS. Următoarea etapă se va desfășura în intervalul 31 Iulie – 1 August, la Câmpulung.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00