Joi, 06.02.2020,  S.C. Salpitflor Green S.A, prin cele două echipe de intervenție, a rezolvat sesizările primite din partea cetățenilor, cu privire la mai mulți copaci care prezentau risc pentru cetățeni sau care au fost doborâți din cauza vântului puternic.

Zonele unde s-a intervenit cu o platformă autoridicătoare, o automacara, o drujbă telescopică și alte două drujbe au fost următoarele:   

– Bd. Eroilor, peste drum de Grădina Publică (ramură groasă căzută);

– Zona Nord, Aleea Carpați, Bl.F3 (brad aplecat, prezentând pericol de prăbușire);

– Strada Antim Ivireanu (arbore căzut pe stradă);

– Cartier Trivale, strada Frasinului, Bl.13 (arbore căzut);

– Zona Nord, Intrare Argintex (brad aplecat, prezentând pericol de prăbușire);

– Cartier Popa Șapcă, Bl.P3, Sc. B (brad căzut);

– Strada Crinului (pom fructifer căzut);

– Zona Nord, Bl.A2 (arbori căzuți).

          Sesizările privind eventuale intervenții ale echipelor S.C. Salpitflor Green S.A pot fi făcute de către cetățeni la numărul de telefon 0248 217 050.

Facebook Comments
Articolul precedentZi liberă la Evidența Populației
Articolul următorAccident fără victime, pe o stradă din Pitești
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here