Pregătirile pentru cea de-a doua ediție a festivalului „Stonebird” de la Corbii de Piatră au început deja, încă de săptămâna trecută fiind puse în vânzare primele bilete și anunțându-se și primii artiști care vor fi prezenți.

Printre primii care și-au anunțat prezența în cadrul celui mai mare festival rock desfășurat în mediul rural se numără cunoscutul solist Cristian Minculescu împreună cu trupa „Bună seara, prieteni!”.

”Voi ca voi, dar noi abia așteptăm vara, pentru că pe 9 august o să fim la cel mai tare festival: „STONEBIRD”, de la Corbii de Piatră.”, a declarat artistul.

Potrivit organizatorilor, la ediția de anul acesta a evenimentului sunt asteptați peste 8000 de oameni.

„Stonebird Festival 2019” se va desfășura în perioada 9-11 august.

Vă reamintim că până la data de 28 februarie prețul unui abonament „presale” pentru toate cele trei zile este la prețul de 65 de lei, de la 1 martie până în 15 aprilie este de 85 de lei, din 16 aprilie până în 8 august, „normal ticket” 100 de lei și 120 de lei în ziua începerii festivalului .

Reușita în ceea ce privește festivalul i se datorează primarului comunei Corbi, Virgil Baciu, după cum spun și organizatorii care, anul trecut, au mers pe la mai multe primării în căutarea unui partener pentru eveniment, Virgil Baciu fiind cel care a ales să se implice în totalitate, prima ediție „Stonebird” fiind un real succes.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here