Suporteri enervați la culme și meci pierdut. Cam așa s-a putea descrie într-o manieră cât se poate de simplă „duelul” dintre CS MIOVENI și FARUL CONSTANȚA, argeșenii pierzând în uvertura celei de-a 34-a etape.

Fotbaliștii lui Daniel Oprița au pierdut cu 2-0. Meritele pentru câștigarea acestei etape revine constănțenilor Daniel Toma și Paul Antoche. La minutul cu numărul 43, Domubia a intrat în careu pasându-i lui Neciu care a trimis spre Toma, acesta din urmă nevrând să-i dea vreo șansă lui Croitoru.

cu doar șapte minute înainte de final, fundașii echipei-tgazdă au asistat la golul celor din Constanța. Antoche a fost cel care a reluat cu capul poarta pe care o apăra Croitoru.

CS Mioveni îi are ca membri pe: Croitoru, Alexe, Burnea, Trascu, Edi Stoica, Șerban, Boboc, Lazăr, Radescu, Mazarache, Hergheligiu. Au mai întrat Năstasie si Ayza iar antrenor este Daniel Oprița.

Farul Constanța îi are în echipă pe Avram, Diogo, Ispas, Ehmann, Neciu, Celestino, Antoche, Doumbia, Toma, Surdu, Fotescu, iar ca antrenor pe Petre Grigoraș.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here