Fie muncitorii care au realizat această lucrare au fost beți, fie avem de a face cu un veritabil Dorel din reclame, altfel nu ne putem imagina cum naiba a putut fi trasat marcajul rutier din poza de mai sus.

S-a întâmplat la Bradu, acolo unde o firmă de construcții tocmai a terminat lucrările de asfaltare pe strada Arțarului. Tot acea firmă a realizat și marcajul, care nu a ieșit tocmai bine.

Pe un tronson în care nici urmă de curbă, executantul a realizat o linie longitudinală discontinuă simplă care  şerpuieşte ca pe serpentine.

„Cei care au pus asfaltul, au făcut şi marcajul. Nu ştiu exact care este firma, că avem trei care fac lucrări aici, dar ştiu că viceprimarul le-a pus în vedere să refacă lucrarea, altfel nu le semnez recepţia şi nu-şi vor lua banii pe care îi mai au de luat. Vor veni cu o vopsea specială, peste aceasta şi apoi vor trasa corect… Nici eu nu-mi explic de ce şi cum au reuşit să o traseze aşa strâmbă. Şi dacă te uitai în spate, fără vreo măsurătoare, oricum vedeai că nu e drept”, a declarat Dănuţ Stroe, primarul comunei Bradu.

„Administratorul drumuluil este cel care are obligaţia să menţină în stare de viabilitate carosabilul, astfel încât  să se evite producerea accidentelor rutiere”, a declarat, pentru Adevărul, agentul principal de poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here