Vă mulţumim din suflet pentru încrederea acordată atunci când aţi decis dirijarea a 2% din impozitul pe veniturile anului 2016 către organizaţia noastră.

Ne dorim din suflet să rămâneţi alături de noi şi în anul 2018.

Adepţi ai transparenţei instituţionale, purtându-vă un deosebit respect tuturor celor care v-aţi implicat civic, şi nu numai, vă prezentăm prin presa scrisă din Argeş şi pe blogul organizaţiei http://aschfrdisabilitate.wordpress.com   – cuvenitul raport public.

În perioada octombrie – decembrie 2017, AFP-urile din judeţ şi altele din ţară au virat sumele rezultate din aplicarea prevederii 2% de către contribuabili.

Suma totală de aproape 50.000 lei ne va permite cotă parte din susţinerea activităţilor, respectiv ale:

  1. Centrului de socializare NOVA –
  2. Atelierului pentru reparaţii şi distribuţie gratuită de dispozitive medicale necesare locomoţiei.

În anul  2017, urmare a sprijinului dumneavoastră, am fost solidari cu peste 247 de persoane fizice şi 13 instituţii de stat, cărora le-am reparat sau dăruit/donat: dispozitive medicale, carje diverse modele , paturi de spital, scaune spital, toalete mobile, cărucioare şi cadre de mers, etc.

Consiliul Director, angajaţii, voluntarii , din care 3 sunt persoane cu handicap, vă invită să ne fiţi alături şi în acest an. Vom continua activitatea, vom fi alături de cei aflaţi în nevoie, vom face tot ce se poate să ajutăm pe cei cărora destinul, nu le-a surâs în ultima vreme.

Fiecare Transport din Germania, de materiale ajutătoare, se ridică la aproape 800-900 Euro, costuri suportate de organizaţia noastră, din sponsorizări. Costurile cu serviciul social NOVA şi  activităţile de sprijin pentru membrii noştri se ridică anual la peste 250.000 lei.

Aplicaţi prevederea 2% completând formularul „230” cu datele noastre:

Cod fiscal 8071082; ASCHF-R Filiala Argeş; cont: RO04BTRL00301205H61045XX

        

         Rămânem profund recunoscători tutror cetăţenilor care vor fi în continuare alături de noi, şi promitem să fim pe mai departe, solidari cu toţi cei care ne vor trece pragul cu diverse probleme!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here