Home Prima Pagina Cum puteţi dobândi cardul european de tineret

Cum puteţi dobândi cardul european de tineret

de Dan Badea
31 vizualizări

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret  şi Asociatia Euro<26 Romania distribuie Cardul Euro<26, CARDUL EUROPEAN DE TINERET, recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru încurajarea mobilităţii tinerilor în Europa prin Acordul Parţial de Mobilitate a Tinerilor. La nivel local,  distribuirea cardurilor Euro<26, Clasic şi Student, va fi asigurată de  Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Argeş, cu sprijinul  Casei  de Cultura a Studenţilor, Inspectoratului  Şcolar Judeţean prin Consiliul Judeţean ale Elevilor, ONG-urilor de şi pentru tineret.

Cardul Euro<26 este o LEGITIMATIE care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in Programul european de carduri pentru tineri. Acest Program ofera in Romania peste 800 de reduceri si peste 100.000 in 42 de tari din Europa, la diversi comercianti locali, cat si nationali si de talie internationala. Cardul este disponibil pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 14 – 30 de ani.

Documentele necesare pentru obtinerea cardului sunt: C.I. sau B.I., carnetul de student sau de elev (care să ateste acest statut), în cazul cardului STUDENT, poză tip buletin.

Tinerii beneficiari ai cardurilor Euro<26 pot afla mai multe detalii despre Euro<26 şi reducerile de care beneficiază la nivel Naţional de pe site-ul www.euro26.ro , iar pentru cele la nivel Internaţional pe  www.euro26.org.

Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Arges deţine cardurile Euro<26, Clasic şi Student  si urmează să stabilească întâlniri cu partenerii locali pentru a le pune la dispozitie cardurile. DJST Arges este prinsă în acest Program cu reduceri de până la 10% în centrele de agrement proprii, Corbeni şi Nucşoara.

Din partea DJST Arges persoana responsabilă de distribuirea cardurilor Euro<26 este dna Simona Bocanu, tel. 0733100272, e-mail dtj.arges@anst.gov.ro.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00